Нариси історії Української революції 1917–1921 років: У 2 кн. – Кн.2 - Завальнюк, О. М. (Український історичний журнал, 2013)
Нариси історії Української революції 1917–1921 років: У 2 кн. / Авт. кол.: В.Ф.Верстюк та ін. – Кн.2. – К.: Наукова думка, 2012. – 462 с.