Національне питання в Україні ХХ – початку ХХІ ст.: історичні нариси - Турченко, Ф. Г. (Український історичний журнал, 2013)
Націо нальне питання в Україні ХХ – по чатку ХХІ ст.: історичні нариси / Авт. кол.: О.Г.Аркуша, В.Ф.Верстюк, С.В.Віднянський та ін. – К.: Ніка-Центр, 2012. – 592 с.