Горбачов В. Міська реформа 1870 року в Україні - Шандра, В. С. (Український історичний журнал, 2013)
Горбачов В.П. Міська реформа 1870 року в Україні. – Донецьк: Донецький юридичний інститут ЛДУВС, Міжнародна асоціація істориків права, 2008. – 320 с.