Протидія радянських митників контрабанді наприкінці 1920-х – у 1930-х рр. - Архірейський, Д. В. (Український історичний журнал, 2013)
Розглядається протидія радянських митників контрабанді наприкінці 1920-х – у 1930-х рр. Аналізуються особливості антиконтрабандної діяльності в УСРР. З’ясовуються причини контрабанди як соціально-економічного явища.