Укладення Хотинського мирного договору 1621 р. - Сас, П. М. (Український історичний журнал, 2013)
На основі джерел, зокрема посольських інструкцій, простежено політичні позиції учасників турецько-польських переговорів з укладення Хотинського мирного договору 1621 р., які поставали на різних етапах переговорного процесу. Окреслено зміст договірних статей, що фіґурували в польському й турецькому текстах документа.