С.Єфремов. Щоденник: Про дні минулі (спогади) - Іваницька, С. Г.; Єрмашов, Т. В. (Український історичний журнал, 2013)
Єфремов С. Щоденник: Про дні минулі (спогади) / Упор., вступ. ст. І.Гирича. – К.: Темпора, 2011. – 792 с.