Незнаний лист Богдана Хмельницького 1651 р. - Мицик, Ю. А. (Український історичний журнал, 2013)
У публікації представлено виявлений у табірному щоденнику Януша Радзивілла невідомий лист Богдана Хмельницького 1651 р., в якому український гетьман, погоджуючись на мир із Великим князівством Литовським, у випадку воєнних дій із його боку був готовий дати відсіч.