«Український історичний журнал» – десять років у Мережі - Жданович, О. В. (Український історичний журнал, 2013)
Висвітлюється історія виникнення та розвитку електронної версії «Українського історичного журналу» на порталі Інституту історії України НАНУ. Розглядаються питання структурування даних, пов’язані з періодичними й серійними виданнями. Визначаються пріоритетні напрями еволюції системи в контексті розширення блоку наукометричних характеристик.