Нормативно-правове реґулювання митних відносин у Великому князівстві Литовському XVI ст. - Дячок, О. О. (Український історичний журнал, 2013)
На основі уставних земських грамот, трьох Литовських статутів, а також тарифів, універсалів та уставів аналізуються деякі аспекти нормативно-правового реґулювання митних відносин у Великому князівстві Литовському.