Ґжеґож Мотика. Від Волинської різанини до акції «Вісла»: польсько-український конфлікт 1943–1947 рр. - Гогун, О. С. (Український історичний журнал, 2012)
Ґжеґож Мотика. Від Волинської різанини до акції «Вісла»: польсько-український конфлікт 1943–1947 рр. – Краків, 2011. – 521 с.