О.О. Ковальчук. Українське історичне джерелознавство доби романтизму - Ясь, О. В. (Український історичний журнал, 2012)
Ковальчук О.О. Українське історичне джерелознавство доби романтизму / Відп. ред. П.С.Сохань. – К.: Ін-т української археографії та джерелознавства ім. М.С.Грушевського НАН України, 2011. – 323 с.