Біобібліографія кримознавства. – Вип.1–14 - Іваненко, В. В.; Кавун, М. Е. (Український історичний журнал, 2012)
Біобібліографія кримознавства / За ред. А.А.Непомнящого. – Вип.1–14. – К.; Сімферополь, 2004–2011