Нариси історії Української революції 1917–1921 рр.: У 2 кн. – Кн.1 - Калакура, Я. С. (Український історичний журнал, 2012)
Нариси історії Української революції 1917–1921 рр.: У 2 кн. / Авт. кол.: В.Ф.Верстюк (кер.) та ін. – Кн.1. – К.: Наукова думка, 2011. – 340 с.