А.О.Введенський: дореволюційний історик-ерудит і радянський професор - Бездрабко, В. В. (Український історичний журнал, 2012)
У статті висвітлено життєвий шлях та актуалізовано творчий доробок вихованця наукової школи С.Ф.Платонова професора Київського державного університету Андрія Олександровича Введенського у сфері економічної історії, дипломатики, джерелознавства, інших спеціальних історичних дисциплін, окреслено значення праць дослідника для розвитку історичної науки.