Оригінальний погляд на початок Першої світової війни - Мартинов, Андрій (Український історичний журнал, 2026)
Рецензія на книгу: Крістофер Кларк. Сновиди. Як Європа ввійшла у війну 1914 року. Львів: Локальна історія, 2025. 664 с.