Мазепіана: матеріали до бібліографії (1688–2009) - Дмитрієнко, М. Ф.; Іщенко, Я. О. (Український історичний журнал, 2012)
Мазепіана: матеріали до бібліографії (1688–2009) / Упор. та авт. передм. О.О.Ковалевська; відпов. ред. О.А.Удод. – К.: Темпора, 2009. – 248 с.