Острозька академія XVI–XVII століття: Енциклопедія - Толочко, П. П. (Український історичний журнал, 2012)
Острозька академія XVI–XVII століття: Енциклопедія. – Острог: Видавництво Національного університету «Острозька академія», 2011. – 512 с.