ІІ Міжнародна наукова конференція «Україна і Велике князівство Литовське в XIV–XVIII ст.: політичні, економічні, міжнаціональні та соціокультурні відносини у загальноєвропейському вимірі» - Газін, В. В.; Філінюк, А. Г. (Український історичний журнал, 2012)
.