Л.Ф.Писарькова. Міські реформи в Росії й Московська дума - Шандра, В. С. (Український історичний журнал, 2012)
Писарькова Л.Ф. Міські реформи в Росії й Московська дума. – Москва: Новий хронограф, 2010. – 752 с.