Номенклатура: термінологічні інтерпретації в історіографії - Киридон, П. В. (Український історичний журнал, 2012)
У статті пропонується аналіз термінологічного визначення поняття «номенклатура» у сучасній вітчизняній і зарубіжній історіографії.