Професорсько-викладацький склад відновленого Київського державного університету (1933–1941 рр.) - Казьмирчук, М. Г. (Український історичний журнал, 2012)
У статті проаналізовано творчий потенціал, матеріальне становище й умови науково-педагогічної діяльності професорів та викладачів Київського державного університету протягом 1933–1941 рр.