Пам’ять народу: геноцид в Україні голодом 1932–1933 років: Свідчення: У 2 кн. - Дмитрієнко, М. Ф. (Український історичний журнал, 2011)
Пам’ять народу: геноцид в Україні голодом 1932–1933 років: Свідчення: У 2 кн. / Упор.: О.Веселова, О.Нікілєв; відп. ред. В.Смолій. – К.: ВД «Калита», 2009. – Кн.1. – 936 с.; Кн.2. – 920 с.