Українські громадські організації Центрально-Східної Європи в роки Другої світової війни як чинник леґальної видавничої діяльності - Головата, Л. В. (Український історичний журнал, 2011)
У статті відтворюється структура українських громадських організацій у містах нацистської Німеччини та окупованих нею територій (Берлін, Прага, Краків, Львів), розглянуто їх роль в організації леґального видавничого процесу в роки Другої світової війни.