Діяльність Федора Лизогуба щодо організації роботи уряду Української Держави (травень – листопад 1918 р.) - Пиріг, Р. Я. (Український історичний журнал, 2011)
У статті висвітлюється діяльність голови Ради Міністрів Української Держави Федора Лизогуба з організації функціонування урядового апарату, удосконалення інституту державної служби, налагодження законотворчої роботи, кадрового забезпечення вищих управлінських ланок.