А.С.Мінаков. Губернаторський корпус і центральна влада: проблема взаємовідносин (за матеріалами губерній Чорноземного центру другої половини XIX – початку XX ст.) - Шандра, В. С. (Український історичний журнал, 2011)
Мінаков А.С. Губернаторський корпус і центральна влада: проблема взаємовідносин (за матеріалами губерній Чорноземного центру другої половини XIX – початку XX ст.). – Орел: ВД «Орловська література й книговидання», 2011. – 448 с.