Державний переворот 29 квітня 1918 р.: причини та перебіг захоплення влади П.Скоропадським - Гай-Нижник, П. П. (Український історичний журнал, 2011)
У статті відтворено події, що стали причиною падіння влади Центральної Ради, процес підготовки та обставини успіху державного перевороту на чолі зі П.Скоропадським, перебіг з’їзду хліборобів 29 квітня 1918 р. та роль у цих подіях внутрішнього й зовнішнього чинників.