В.Ф.Солдатенко. Україна в революційну добу: історичні есе-хроніки: У 4 т. – Т.ІІІ: Рік 1919 - Книш, Г. М. (Український історичний журнал, 2011)
Солдатенко В.Ф. Україна в революційну добу: історичні есе-хроніки: У 4 т. – Т.ІІІ: Рік 1919. – К.: Світогляд, 2010. – 453 с.