Документи ОУН та УПА у фондах ЦДАГО України - Кентій, А. В. (Український історичний журнал, 2011)
Запропонована читачам «Українського історичного журналу» стаття – це останнє наукове дослідження відомого історика-архівіста, заслуженого працівника культури України, довголітнього співробітника Центрального державного архіву громадських об’єднань України Анатолія Вікторовича Кентія (1937–2010 рр.). Автор, який свого часу був членом Робочої групи істориків при Урядовій комісії з вивчення діяльності українських націоналістів і написав низку наукових праць з історії Української військової організації, Організації українських націоналістів та Української повстанської армії, вивчивши величезний корпус документів із даної тематики, подав повний огляд джерельної бази з історії ОУН та УПА, що зберігається у фондах ЦДАГО України.