В. Бездрабко. Історіографічні ескізи з документознавства, або Персональний текст про персональні тексти - Орлик, В. М. (Український історичний журнал, 2010)
Бездрабко В. Історіографічні ескізи з документознавства, або Персональний текст про персональні тексти. – К.: Четверта хвиля, 2010. – 208 с.