Михайло Осипович Судієнко – український історик, археограф і меценат середини ХІХ ст. - Чухно, В. Є. (Український історичний журнал, 2010)
У статті подано біографічний матеріал про життя і творчість Михайла Осиповича Судієнка, одного з найвідоміших українських археографів середини ХIX ст.