Справа Андрія Безбородька у висвітленні Олександра Лазаревського - Герасименко, Н. О. (Український історичний журнал, 2010)
У статті проаналізовано наукові праці відомого українського історика О.Лазаревського, в яких висвітлено матеріали слідчої справи, порушеної царським урядом за доносом яготинського сотника П.Купчинського на генерального писаря А.Безбородька. Досліджуються також неопубліковані архівні документи цієї справи.