Чоловічі та жіночі імена за метриками хрещень Катедрального костелу Львова ХVII ст. - Єзерська, І. В. (Український історичний журнал, 2010)
На основі метрик хрещень львівського Катедрального костелу розглядаються чоловічі та жіночі імена католицького населення Львова XVII ст.