С.В.Віднянський, А.Ю.Мартинов. Об’єднана Європа: від мрії до реальності. Історичні нариси про батьків-засновників Європейського Союзу - Черевко, О. С. (Український історичний журнал, 2010)
Віднянський С.В., Мартинов А.Ю. Об ’єднана Європа : від мрії до реальності . Історичні нариси про батьків-засновників Європейського Союзу . – К., 2009. – 376 с.