О.О.Крижановська. Таємні організації: масонський рух в Україні - Дмитрієнко, М. Ф. (Український історичний журнал, 2010)
Крижановська О.О. Таємні організації : масонський рух в Україні. – К.: Наш час , 2009. – 200 с.