Д.В.Карєв. Білоруська й українська історіографія кінця XVIII – початку 20-х рр. XX ст. у процесі генезису й розвитку національної історичної свідомості білорусів та українців - Масненко, В. В. (Український історичний журнал, 2009)
Карєв Д.В. Білоруська й українська історіографія кінця XVIII – початку 20-х рр. XX ст. у процесі генезису й розвитку національної історичної свідомості білорусів та українців. – Вільнюс: ЄГУ, 2007. – 312 с.