Зміна урядів та урядової політики Директорії УНР у 1919 р. - Бойко, О. Д. (Український історичний журнал, 2009)
У статті на основі вивчення нових джерел з історії Української революції 1917–1921 рр., що відтворюють діяльність Директорії та Ради народних міністрів, розглянуто державну політику другої УНР, курс якої неодноразово кардинально змінювався протягом 1919 р.