І. С. Стороженко. Богдан Хмельницький і Запорозька Січ кінця XVI - середини XVII століть. - Кн. 2: Генезис, еволюція та реформування організаційної структури Січі - Вирський, Д. С. (Український історичний журнал, 2009)
.