Республіканська науково-практична конференція “Зростання ролі трудових колективів у прискоренні розвитку радянського суспільства”. [ м.Одеса, 1988 р. ]. - Шелест, Д.С.; Скрипник , А.І. (Український історичний журнал, 1989)
.