Тема 10: ХVІІ з'їзд КПРС - з'їзд стратегічних рішень Курс на прискорення соціально-економічного розвитку країни, зміцнення миру на землі Прийняття нової редакції Програми КПРС - Гайдуков , Л.Ф. (Український історичний журнал, 1989)
.