Тема 8. Діяльність Комуністичної партії по відбудові народного господарства і дальшому розвитку соціалістичного суспільства. Утворення і зміцнення світової системи соціалізму (1945— 1961 pp.) - Калакура, Я. С.; Матвійчук , М. М. (Український історичний журнал, 1989)
.