ГАНЖУРОВ Ю.С. Урочисті збори, присвячені 100-річчю з дня народження Е.І. Квірінга. [ Ін-т історії партії при ЦК Компартії України при ЦК Компартії України ] - ., (Український історичний журнал, 1988)
.