З досвіду ідеологічної роботи / ЯРОШ Д.В. Исторический опыт идейной закалки коммунистов (1921-1937 гг. ). - М.: Мысль, 1987. - 175 с. - Кульпінський , В.Л.; Чуб , М.П. (Український історичний журнал, 1988)
.