Міжнародні наукові зв'язки братньої Білорусії / СЕРГЕЕВА Г.Г. Белорусская ССР в научном сотрудничестве Советского Союза и социалистических стран ( 1945-1985 гг. ). - Минск: Наука и техника, 1986. - 216 с. - Сохань, П.С.; Даниленко , В.М. (Український історичний журнал, 1988)
.