Документи про культурне будівництво в Українській РСР / Культурне будівництво в Українській РСР. 1928 - червень 1941 р.: Зб.док. і матеріалів. - К.: Наук.думка 1986. - 416 с. - Рященко , Д.С. (Український історичний журнал, 1988)
.