Наукова конференція, присвячена 90-річчю І з'їзду РСДРП і 90-річчю катеринославського “Союзу боротьби за визволення робітничого класу”. [ м.Дніпропетровськ ] - Коломоєць, Ю.І.; Книш, Г.М. (Український історичний журнал, 1988)
.