З досвіду партійного керівництва активністю робітничого класу / ДАВИДЮК А.Т. Политическая активность рабочего класса. - Л.: Вища шк. Изд-во при Львов. ун-те, 1986. - 158 с. - Даниленко , В.М.; Коляструк , О.А. (Український історичний журнал, 1988)
.