Розвиток технічної творчості молоді / КОНДРАТЮК В.А. Техническому творчеству молодежи - партийную заботу. - Л.: Вища шк., 1987. - 171 с. - Гордієнко, Л.М.; Кузьминець , О.В. (Український історичний журнал, 1988)
.