Відсіч фальсифікаторам соціалістичного змагання / СИВОЛОБ Ю.В. Соціалістичне змагання: дійсність проти фальсифікаторів. - Дніпропетровськ: Промінь, 1987. - 119 с. - Курносов , Ю.О. (Український історичний журнал, 1988)
.