Цінне дослідження з історії російсько-українсько-кримських політичних відносин середини ХVІІ ст. / САНИН Г.А. Отношения России и Украины с Крымским ханством в середине ХVІІ века. - М.: Наука, 1987. - 270 с. - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 1988)
.