Людина українського світу та вчений світового масштабу: нове прочитання постаті Данила Заболотного - Потильчак, Олександр; Мелещенко, Тетяна (Український історичний журнал, 2026)
Людина українського світу та вчений світового масштабу: нове прочитання постаті Данила Заболотного. Рецензія на книгу: Віктор Даниленко, Олександр Даниленко, Іван Романюк. Академік Данило Заболотний: «Любіть науку і правду». Харків: Факт, 2025. 328 с., іл., ім. пок.